Routebeschrijving

Bezoekadres:
Stationsstraat 19
5038 EA  Tilburg

 

Parkeren:
Er zijn slechts zeer beperkte parkeermogelijkheden aan de straat. Geadviseerd wordt te parkeren in de nabijgelegen parkeergarages.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Knegtel, gelegen op 500 meter afstand van mijn kantoor. Vanuit de parkeergarage loopt u linksaf naar het Centraal Station. De Stationsstraat is de straat recht tegenover de hoofdingang van het Centraal Station (aan de linkerkant zit de ING Bank). U loopt de Stationsstraat in. Mijn kantoor ligt aan de rechterkant, nr. 19. 

Een andere mogelijkheid is Parkeergarage Pieter Vreedeplein, gelegen op 600 meter afstand van mijn kantoor. Vanaf de straat waar u de parkeergarage bent ingereden, dat is de Telegraafstraat, gaat u linksaf en vervolgt u de Telegraafstraat. Deze straat gaat ter hoogte van de Willem II-straat (aan uw linker- en rechterzijde) over in de Poststraat. Na 300 meter slaat u rechtsaf de Stationsstraat in. Mijn kantoor ligt dan aan uw linkerkant, nr. 19. 

 

Per auto vanuit de richting Breda
Op de A58 (richting Tilburg/Eindhoven) neemt u afrit 11: Tilburg-Centrum West.
Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting Tilburg/Waalwijk.
U komt op de Ringbaan-West. Blijf deze weg volgen (u passeert vijf stoplichten).
Bij de zesde stoplichten (bij het hoge flatgebouw ‘Westpoint’) gaat u rechtsaf naar de Hart van Brabantlaan. Deze weg loopt rechtdoor naar de Spoorlaan. Op de Hart van Brabantlaan worden de parkeergarages Knegtel en Pieter Vreedeplein aangegeven. 

Per auto vanuit de richting ’s-Hertogenbosch/Eindhoven
Op de A58 (richting Breda) neemt u afrit 11: Tilburg-Centrum West.
Aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Tilburg/Waalwijk.
Volg hier de vorige routebeschrijving vanaf "U komt op de Ringbaan West." 

Per auto vanuit de richting Waalwijk
De A261 richting Tilburg volgen. Aan het einde van de snelweg bij de rotonde rechtdoor richting centrum. Op de Ringbaan West (na het spoorwegviaduct) onderaan bij de grote kruising met verkeerslichten (bij het hoge flatgebouw ‘Westpoint’) linksaf naar de Hart van Brabantlaan. Deze weg loopt door naar de Spoorlaan. Op de Hart van Brabantlaan worden de parkeergarages Knegtel en Pieter Vreedeplein aangegeven.

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Bedankt voor uw interesse, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.